spaningstur

Idag gick jag med johanna och sara och köpte glass på kiosken, efter det skulle vi gå till en som hette matilda för att sara skulle lämna ett recept. Vi gick och letade och letade men hittade aldrig hennes hus, däremot gick vi ett par gånger förbi ett hus där marta var, man kunde se det genom fönstret och hennes bil stod utanför, smått pinsamt tycker jag eftersom det var ganska uppenbart att vi gick mer än ett varv men vad de inte visste var att det faktiskt inte var dem vi spanade på.

fredagskväll

Idag är det fredag och arbetsveckan är än en gång över. Jag slutade klockan fem och var hemma ett tag senare, jag hade inte så mycket att göra, i stort sett det enda riktiga alternativet jag hade förrutom att stanna hemma var att fara och dansa logdans i gräsmyr, vilket i mina öron inte låter superlockande. Resultatet av mitt mer eller mindre ofrivilliga val blandad med min trötthet efter jobbet blev alltså att jag stannade hemma. Jag har ätit lite popcorn och suttit och försökt komma på något värt att göra.

Efter ett tag kom jag fram till att jag skulle ta med mig tidningen ut till hängmattan och lösa dagens vk-korsord. Jag kommer ut till friggen för att hämta ut hängmattan, hängmattan som jag hela vintern har trott varit blåvit-randig var nu helvit med ett fult umeå energimärke på. Det gör i och för sig inte så mycket, jag ska ju ändå inte kolla på den tänker jag. Jag sätter mig i hängmattan efter att ha hängt upp den i trädet och tänker "nu har jag ändå fått mig en hyfsat lyckad fredagskväll" och precis i den stunden som jag njuter som mest kommer en mygga och sedan en mygga till men jag försöker hålla modet uppe för det går ändå bra med korsordet (jag har för övrigt blivit riktigt haj på korsord). Det dröjer inte många minuter innan en skata börjar kraxa som jag aldrig hört en skata kraxa förr, den kraxar och kraxar samtidigt som jag försöker skrämma bort den, jag blir fett irriterad, där gick gränsen, det var helt enkelt inte värt det längre, skatan skulle ändå aldrig lämna mig i fred.

Nu sitter jag inne på mitt rum framför datorn på min fredagskväll. Jag har dock fortfarande hopp för resten av helgen.

Lördagsnatt

Jag har upptäckt en stor miss. Vad jag har saknat i mitt liv är bright eyes, underbar musik. Lyssna på dom.

fotboll

Idag var Linn och jag på en UIK match mot linköping, det var skit spännande, först gjorde umeå ett mål och sen gjorde linköping ett direkt efter och sen blev det 2-2 helt plötsligt och i den sista, 94e minuten gjorde linköping ett sista mål, riktigt surt! Egentligen tycker jag inte särskillt mycket om fotboll men när man väl är där är det spännande, dessutom är det trevligt att fika i pausen. Jag tycker dock att det är lite illa att uik inte kan vinna den enda gång jag har tagit mig dit för att se dem när de alltid vinner annars! hursomhelst är de bra och jag tänker se dem igen bara för att se dem vinna!

UIK har en ny spelare från Japan som heter Mami Yamaguchi, Linn sa till mig att hon hette Tamagotchi, det tyckte i alla fall jag var kul!

Phone booth

image82
Vad är det med den filmen? Den går på tv hela tiden och jag kan bara inte låta blir att se den, det må vara en bra film men den är obehaglig och jag är less på se den!









För att säga nånting positivt också så ska det enligt vk bli 25 grader imorgon, inte illa!

Popcorn


image81
Det finns en miljon anledningar att äta popcorn poppade i kastrull istället för i micron. För det första är det mycket godare, sedan är det också en hel del nyttigare, det är mer miljövänligt eftersom det inte går lika mycket plast och papper till förpackningarna osv! På grund av dessa anledningar vill jag uppmana alla i dessa micropopcornstider att framöver ge de riktiga popcornen en chans!

RSS 2.0