Dagens enda händelse

Idag har jag inte gjort mycket. Av den anledningen tänkte jag att jag skulle fara ut och springa så jag gjorde det, jag skulle inte ha gjort det, jag trodde nästan att jag skulle avlida av kyla och att lungorna skulle förfrysas, det var en grad och jag har inte alls vant mig än. Det var misslyckat.

Hemma


Hemma igen! Känns ganska skönt men lite tråkigt att komma hem till kylan också. I Ghana var det i alla fall kul, det hände ganska mycket grejer hela tiden och pga min lathet orkar jag inte skriva allting för det skulle ta låång tid därför kan man kolla på bilderna och gissa istället!


Ghana

Nu ar jag pa ett hotell i ghana, kom precis fran poolen, har brant mig typ ganska mycket men det ar det vart! hade varit varre att komma hem utan nan farg alls, battre rod an vit! vi har varit i kpando pa en skola i en vecka, skitskumt, men kul, folk ar valdigt annorlunda, intressant. ska tillbaka dit idag.  Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva mer, berattar nar jag kommer hem! ska typ kaka lunch snart. hejda!


shitshit

Imorgon åker jag till Ghana, småläskigt.

Idag for jag till skolan, sen for jag hem efter lunch för att hinna packa, det var misslyckat för jag somnade framför tvn. När mamma kom hem vid halv fem väckte hon mig, då ropade jag "Jag är knäpp, jag är CV!". Det var CV som i Curriculum Vitae jag menade, just när jag sa det lät det rätt i mitt huvud, men nu, såhär i efterhand låter det lite konstigt.

Hejdå i alla fall!

tråkdag

Egentligen har jag inget speciellt att skriva men jag tänkte att det här håller inte längre. Man kan inte ha en blogg och inte skriva på flera dagar så därför skriver jag idag. Jag läste idag på aftonbladet och där stod det om att fredrik wikingsson skulle äta sig själv på måndag, det var lite eget. Jag kan också konstatera att "it aint me babe" med bob dylan är en väldigt bra låt, jag försökte lära mig spela den på gitarr idag, det lät inte i närheten som orginalet men är man inte så bra på spela får man göra sin egen tolkning och i mina öron lät det hyfsat bra.

Kjol

Idag sydde jag en kjol. Det är jag väldigt stolt över, även fast jag fick lov att använda tejp på slutet, men det syns inte, och det som inte syns finns inte.

oschosch

Tillslut straffar det sig att vara oplanerad och ha dålig koll. Jag är en sån människa som tror på att allting ordnar sig och att alla andra har koll och jag måste faktiskt säga att det har fungerat hyfsat bra. Förutom att jag har missat nån körlektion och några hyposenstider och sånt.

Idag kom jag hem och var döless. Jag tänkte bara äta middag och sen gå och sova. Men icket, när jag just hade börjat äta ringde johanna och frågade "vill du åka med oss ikväll" och då funderade jag såklart "var ska vi åka?". Hon berättade för mig att vi skulle på det där naturskyddsförenings mötet och hålla en powerpointpresentation på 20 min (som jag nämnde tidigare), vilket jag så klart hade glömt, eller inte glömt men jag antog att det skulle vara på lördag. Jag fick råplugga in det jag skulle säga i en timme och Johanna, snäll som hon är kom hit så vi kunde gå igenom det. Sen for vi och det gick faktiskt hyfsat bra! Jag höll på få en skrattattack när johanna sa nåt i början men jag bet mig hårdare i läppen än jag nånsin har gjort och det funkade, det gjorde så ont så jag slutade skratta.

Det som skulle vara på lördag var att vi skulle stå i MVG med naturskyddsföreningen och typ informera, så kom dit! efter kl 1.

Dagen

Idag hade jag bestämt mig för att jag skulle stanna på stan efter körlektionen, anledningen till det är att jag har insett hur svårt det är att plugga när man sitter med datorn framför tvn, är inne på msn och på bloggen. Så jag skulle plugga i stan istället, det gjorde jag. Jag gick på catarinas och köpte en macka. Där träffade jag för övrigt Annelie som skulle på bio med en som går i samma klass som en som jag gick i samma klass som förrut. När jag hade köpt mackan gick jag genom stan för att hitta ett perfekt ställe att plugga på och det gjorde jag också. Där var det helt tyst förutom fåglar i vattnet och ibland typ glada tanter med glada hundar som gick förbi.

Där satt jag enda tills jag började frysa och jag hörde en smäll, då tänkte jag, nu börjar det nog regna. Då gick jag och då såg jag också hur fruktansvärt vackert Umeå är!! Jag har alltid tyckt det men ännu mer just idag. Synd bara att det inte går att få med det snyggt på en bild om man bara har en bajsmobilkamera som jag.

Sen for jag till biblioteket och pluggade ännu mer, sen till mcdonalds och drack en kopp kaffe och sen tog jag 20.40 hem. Det var en bra dag.

En grej jag har lärt mig av pluggandet idag är att om man inte har ångest är man inte fri, då förnekar man friheten. Kan vara bra att veta.

Sofias blogg

Hej! Jag vill uppmana alla om att gå in på Sofias blogg, för där finns det sjukt mycket bra musik! Jag har redan en länk dit längre ner på sidan.

RSS 2.0