1 månad i Spanien

Nu har det gått en månad sedan jag kom till det här landet och den här stan och jag har fått tillräckligt med pikar att jag ska skriva något här att jag verkligen tar tag i det. Här har det varit bra väder i stort sett ända sedan jag kom hit med några små undantag. I min klass är vi bara tio pers, vilket är skönt, att vi är så få. Sedan jag har kommit hit har jag mest varit här i Barcelona men jag har också varit och hälsat på Ellinor i Lloret del Mar och förra helgen var i Madrid och Segovia och hälsade på Marcos som fyllde år i lördags.

Idag är det strejk i Barcelona och det var svårt att missa, nästan alla affärer är stängda och det ligger skräp överallt på gatorna. Det är märks att de som jobbar här verkligen behövs.

Ska för övrig också berätta att Linn nu har kommit till Exeter och hon har startat en blogg som hon förmodligen är duktigare att skriva på än vad jag är med min. http://linniengland.blogspot.com/ Läs den!

Röstat och klart

Nu har jag gjort min medborgeliga plikt och gått till svenska konsulatatet och röstat. Nu är det bara att vänta och hoppas. Det var mycket mer rörigt än jag trodde att det skulle vara där borta och jag blev nervös att jag skulle ha råkat stoppa fel papper i kuverten. Något som gjorde mig arg var att Sverige Demokraterna hade en egen valsedel och inte FI. Varför ska de ha det lättare att rösta? Vem bestämmer det? Det är bara att hoppas att de inte tar sig över fyraprocentspärren så man slipper skämmas över att vara svensk.

Bilder

Det är som sagt tur att bilder säger mer än tusen ord när man är för lat för att skriva, det här inlägget motsvarar minst femtusen ord!

RSS 2.0