Uppsala

Idag lyckades jag efter endel möda ta mig till uppsala, där min syster för närvarande bor. Här är det julpyntat och fint och det luktade lussebullar när vi entrade lägenheten, härlig känsla!

Jag hade en annan känsla igår som inte var så härlig, jag hade varit på ica och mamma köpte resegodis åt mig som jag skulle ha, men när jag skulle gå och sova såg jag påsen och blev så sugen åt. Det var dock inte det här som var hemskt utan det var precis innan jag åt första godisen, då skrattade jag värsta äckliga days of our lives hånskrattet för mig själv. Jag blev rädd.

When I'm Sixty-Four

En sak som inte är så kul fast ändå väldigt komisk är att Paul McCartney 1967 skrev en låt som heter when i'm sixty-four. Om det är nån som inte vet det så går den typ "will you still need me will you still feed me when i'm sixty-four" fast med massa mer text som jag inte orkar skriva. I alla fall, när han var 64, förra året, skiljde han och hans fru sig. Ironiskt men sant. (Jag vet att det är möjligt att jag är lite efter men nu kom jag på det och var tvungen att skriva det!)

Parkinson



image42Jag har haft dåligt samvete, inte mycket men lite grand, över att jag inte har skrivit på bloggen på flera dagar. Därför passar jag på att ta tag i det här på min nk lektion. För några dagar sen såg jag på Parkinson jag blev jätteglad för han var bra och jag har aldrig insett det, kanske för att min syrra tycker att det är bra, det tar liksom emot. Men nu när hon har flyttat är inte den känslan så stor, när jag hade kommit på det här mailade jag henne och berättade. Precis när jag hade skickat det mailet såg jag att han hade slutat! typ samma dag, hur stor är den chansen?! inte för att jag älskar honom så mycket men ändå, ganska typiskt.

Jerry Seindfeld och Arnold Schwarzenegger

Igår när jag skulle sova såg jag på david letterman på tv400, där var jerry seinfeld, då upptäckte jag att han ser exakt ut som arnold schwarzenegger, nästan på pricken, det var lite läskigt. Jag tror att det är för att jerry har blivit så gammal, vem vet om några år kanske de inte går att skilja på.

"Stoppa nazzarna i papperskassarna"

Idag var fredag, den 9 november, 69 år efter kristallnatten och början på förintelsen. Då var jag med Johanna på demonstration mot nazism och rasism, det var coolt att få gå mitt i vägen och skrika, jag gillar att skrika, speciellt om det är något bra. Efter det for vi förbi i Anna och Nadias nya lägenhet där dom hade fest, det var väldigt fint där, men vi for ändå hem iaf med bussen. Nu ska jag sova som har jag väntat på hela veckan. Godnatt!

skola

Första dagen i skolan, jag spelade på trummor med händerna så dom började blöda. Bara lite men ändå, det var kul. Imorgon ska jag ha läst en engelska bok, den är över trehundra sidor, jag har läst 14 måste gå och göra nåt åt det nu.

November

Idag var andra dagen i november och sista dagen på lovet.

Efter lunch for jag till stan med min mor för hon skulle köpa blommor, då tänkte jag vara lite välplanerad. Det krävdes att jag skulle vara välplanerad idag för att jag skulle hinna med att se jonas gardell på aula nordica och sedan fort som blixten ta mig till folketshus för att se på säkert! Jag hämtade en cykel från pappas jobb och cyklade med den till aula nordica där jag senare på kvällen, efter jonas gardell skulle cykla på den till stan.

När jag hade anlänt till min destination satte jag mig på en bänk för att vänta på mamma, då kom det en bil och ställde sig precis framför min bänk. En man gick ut från bilen och öppnade skuffen, sen gick han bara in i huset. Jag fick en känsla av att han räknade med att jag vaktade bilen, då kände jag mig viktig. Efter några minuter kom mannen tillbaka, han packade ut en väldigt fin barnvagn som det stod jämO på och gick in igen, jag satt kvar, han kom tillbaka och körde iväg.

På kvällen for jag och såg jonas gardell med johanna och lotta, han var som förväntat väldigt bra! Han slutade dock försent så min plan brast. När han var klar hade säkert redan spelat i en halvtimme då blev det bråttom, jag hämtade cykeln och trampade så fort jag bara kunde till stan. Jag kom in fick mitt band och hängde upp jackan, precis när jag gick upp för trappen såg jag hur folk började strömma ut från idun, jag hade missat säkert! Det var lite småtråkigt eftersom hon var i stort sätt hela anledningen till att jag köpte biljetten. Men! en glad överraskning var en som hette jonas game som spelade i studion, han var grymt bra! Dessutom tidigare, när jag frågade om jag kunde få köpa ett korvbröd, eftersom det inte fanns några vegetariska korvar fick jag det gratis, då blev jag glad!

När moneybrother och allting var slut och vi var påväg mot jackorna sa sofia "kolla det snöar" och det gjorde det.  Det fortsatte snöa och nu känns det verkligen som november.


Rolig historia

Min lillasyster har lärt mig en rolig historia så om det är nån som vill höra en rolig så kan den fråga mig för jag kan en!

Fåglar

image36
Idag var jag på stan för jag hade körlektion, det gick bajs. Efter den skulle jag träffa linn på stan och när jag väntade på henne såg jag två duvor i värsta slagsmålet, det har jag aldrig sett förrut så det var väldigt intressant, trodde inte att duvor slogs överhuvudtaget, fördomar, fördomar. Kl 12 träffade vi lotta och johanna och åt lunch på taj mahal, väldigt lyxigt. Sist men inte minst for jag till ellen i min klass på födelsedagsfika och tårta, sjukt gott!

RSS 2.0