äntligen! äntligen! äntligen!!!

Idag var sista inlämningsdagen för alla arbeten, nästa vecka sätts de sista betygen, sista betygen jag någonsin kommer behöva skaffa. Wunderbar! nu sitter jag bara hemma, äter godis och njuter av livet. Övervägde att orka fara in till stan, så blev det inte, ikväll kommer Ragna och Johanna hit.

Tidigare idag hade jag seminarium om genteknik, det gick sådär måste jag säga, jag tog ett exempel från grey's anatomy, som jag för övrigt inte annars kollar på, folk säger att det ska vara bra men jag tror inte på det, speciellt inte efter idag. Exemplet jag tog upp var tydligen inte genteknik, "men intressant ändå" försökte jag, vi får väl se hur det gick i betyget.

Efter seminariumet gick jag på stan där jag till min djupa besvikelse hörde tonerna från brolle på en scen. Jag gick vidare och hamnade på kupan, när jag gick därifrån kom det fram en tjej till mig och frågade om jag ville vara med på en bild för reklam för norrmejerier, nej sa jag, jag tror hon frågade för att jag hade så norrmejerierblå byxor på mig.

Jag gick tillbaka till skolan och gjorde tyska nationella, vilket faktiskt gick hyfsat bra. Efter det gick jag till bilen och då såg jag en nästan kändis, nämnligen anders ågren, egentligen vill jag inte nämna hans namn och göra moderatpropaganda, men å andra sidan, en kändis är en kändis och jag såg honom och måste där med rapportera det på min otroligt uppdaterade blogg!

I alla fall, nu är bloggen återstartad återigen, nu finns inga "mycketskolarbetebortförklaringar"

hejhejhejhej!

Facebook

Jag förstår inte facebook, jag förstår inte heller hur folk som förstår facebook förstår det men jag försöker.

RSS 2.0