Jude


Jag har alltid trott att Jude har varit ett tjejnamn, jag var helt säker på att när beatles sjöng hey jude att det handlade om en tjej. Däremot har Jude Law för mig alltid varit en kille. Nu har jag insett att i stort sett alla som heter Jude är killar, min världsbild har liksom förändrats lite lite lite grand.

tvätt

Idag tvättade jag och missfärgade massa kläder med min vinröda sjal, det kändes ovärt.

Trästock

På riktigt tycker jag att det är lite synd att jag är för lat för att skriva nåt här men jag tänkte att jag kan hänvisa till lottas blogg om trästock eftersom hennes faktiskt är väldigt bra uppdaterad jämfört med många andras, typ min.

http://mynameissophia.blogg.se/


sommarlov!

Nu är jobbet slut! äntligen! inte för att jag har tyckt att det har varit plågsamt på något vis men det är ändå alltid skönt att vara ledig. Det jag tyvärr måste börja med att ta tag i är att gå till arbetsförmedlingen samt lösa ett fett i-lands problem som jag har haft, nämnligen att städa sängen som jag inte har kunna sova i på fem dagar på grund av att jag har haft så mycket grejer på den. Istället har jag sovit i min tvåsittssoffa som inte alltid är så bekväm. Men sen ska jag bara göra roliga grejer!! UNDERBART!!

onsdagskväll på stan

Idag for jag, johanna och sara till stan för att vi trodde att det skulle vara mycket folk och att det skulle hända nånting. Vad som hände var enbart att BWO spelade och det var i och för sig mycket folk där men det var inte riktigt våran årgång på dem, förutom jesper som jag tenderar att träffa lite här och där

Dagens klantigaste

Idag när jag var på jobbet stod karl som jag jobbar med och pekade på nånting med penseln, samtidigt skulle jag plocka upp mina handskar från marken, då, smidig som jag är gick jag med ögat först rakt in i penseln utan att se den och fick därmed ett grönt  öga. Det gjorde i och för sig inte så mycket, jag är ett stort fan av färgen grön och dessutom har jag redan gröna ögon så det kunde ju inte passa bättre OCH färgen var umeå grön. Jag tvättade dock bort färgen när jag kom hem.

RSS 2.0