helg!

Äntligen fredag och jag klarade mitt prov och har köpt en ny bok för nästa nivå, vilket känns great! Jag fick i stort sätt alla rätt på allting på provet men bara tre av tio på deltagande i klassen, "du måste prata mer!" samma sak som jag har fått höra varje termin genom mina 13 år i skolan i sverige. Men min lärare sa iaf till mig att jag var bäst i klassen, vilket jag däremot aldrig har fått höra förrut, det var kul! det skulle lixom inte hända i sverige, av två anledningar. Den ena är att en svensk lärare aldrig skulle säga så och den andra är att jag aldrig någonsin tidigare har varit bäst i klassen så jag tänkte att det är lika bra att passa på att skryta nu!

Ikväll är det avskedsparty för en tjej här och jag har hört det ryktas om att det kommer en tysk kille som ska bo här på söndag, får se vad som händer!  Jag rapporterar igen efter helgen!

Kommentarer
Postat av: Ragna

G day mate!

Harligt att du ar bast i klassen, sant ar alltid skont att fa hora!



Vad jag egentligen ville saga ar tack sa jattemycket for presenten som jag fick av dig och Linn (halsa tack till henne med!!).

Ha en bra dag!

2008-10-04 @ 01:33:29
URL: http://ragwen.blogspot.com
Postat av: Terese

Men Lovisa då, vars har du hamnat?? Så du pluggar nu mera i Spanien eller?? Hur länge ska du vara där??

2008-10-10 @ 18:43:41
URL: http://teresemattsson.blogg.se/
Postat av: Evelina

Hola Lovisa,

Cómo estás? Det är såååå roligt att höra om dina äventyr och om plugget. Låter som att det fortfarande är härligt varmt och skön stämning. Dock är jag lite förvånad över att det är så mycket svenskar där. Kanske har att göra med vilken tid på året man är där? Vilken nivå är du i nu och vad har du för lärare? Om du orkar, och du har några av lärarna; hälsa Begoña, Manoli, Maria-Luisa, Che-che och Cristina.



Ska bli roligt att få följa med och läsa om din tid i underbara Valencia!

Cuidate! /Eve

2008-10-12 @ 12:49:07
URL: http://jageve.blogg.se/
Postat av: Ragna

Hej hej Lovisa, hur har du det i Spannien?? Jag tittar in pa bloggen da och da, men det var lage sedan du skrev nagot. Hoppas iaf att du har det bra!

2008-11-16 @ 10:33:45
URL: http://www.ragwen.blogspot.com
Postat av: Saga

hejsan!

kan du inte skriva in något nytt:)

ha det bra!

2008-11-16 @ 21:58:54
URL: http://antonssson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0